Large Image

Hoofdgerecht Porties: 4 personen Ingrediënten 400gram tofu 400gram kalkoenfilet in reepjes gesneden 200gram shiitake paddenstoelen in reepjes gesneden 200gram lente-uitjes in ringen gesneden 120gram lijnzaad 2eetlepel gember in stukjes gehakt 6eetlepels olijfolie 6eetlepels rijstazijn 6eetlepels sojasaus zwarte peper   Instructies  Bak de tofu in olijfolie in een pan. Snijd vervolgens de tofu in blokjes. Bak de kalkoenfilet in de...

Hoofdgerecht Porties: 4 personen Ingrediënten 4 grote zoete aardappelen scheut olijfolie paprikapoeder Voor de dipsaus 7 eetlepels magere yoghurt 2 à 3 theelepels mierikswortel 3 eetlepels olijfolie peper   Instructies Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius. Borstel de aardappelen schoon en snijd deze in fritesvorm. De aardappel schillen is niet nodig. Meng de paprikapoeder met...

Hoofdgerecht Porties: 4 personen Ingrediënten 120 gram volkoren pasta onbereid 320 gram kipfilet in 2 stukken 500 gram sperziebonen 6 paprika's rood, geel en groen 2 ui 100 gram champignons 2 eetlepel olijfolie of vloeibare margarine 150 ml groentebouillon oregano   Instructies  Kook de sperziebonen totdat ze gaar zijn. Kook de volkorenpasta zoals aangegeven op de verpakking. Snijd de...

Hoofdgerecht Porties: 4 personen Ingrediënten 2 stronken broccoli 2 paprika's 1 grote prei 5 tomaten 250 gram rozijnen magere yoghurt 1 ui mosterd bieslook peper zout   Instructies  Snijd de paprika, prei, ui en de tomaten in kleine blokjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Kook de broccoli 10 minuten gaar. Maak ondertussen de saus: gebruik hiervoor de yoghurt, ui, augurken, mosterd,...

Porties: 4 personen   Ingrediënten 180 gram ongekookte quinoa 1 eetlepel olijfolie 0,5 citroen zowel sap als geraspte schil 1 avocado 150-200 gram cherrytomaatjes 0,5 komkommer 1 rode ui 60 gram amandelen geschaafd peterselie   Instructies   Bereid de quinoa volgens de bereidingswijze op de verpakking. Roer hier vervolgens de olijfolie, citroensap en citroenrasp door. Schil de avocado en snijd...