16 dec Sperziebonen en paprika met kipreepjes
Hoofdgerecht
Porties: 4 personen
Ingrediënten
- 120 gram volkoren pasta onbereid
- 320 gram kipfilet in 2 stukken
- 500 gram sperziebonen
- 6 paprika’s rood, geel en groen
- 2 ui
- 100 gram champignons
- 2 eetlepel olijfolie of vloeibare margarine
- 150 ml groentebouillon
- oregano
Instructies
- Kook de sperziebonen totdat ze gaar zijn.
- Kook de volkorenpasta zoals aangegeven op de verpakking.
- Snijd de kipfilet in reepjes en bak ongeveer 2 tot 3 minuten in de olie of vloeibare margarine. Haal ze vervolgens uit de pan.
- Snijd de paprika’s, ui, champignons in kleine stukjes.
- Bak deze, samen met de sperziebonen, ongeveer 3 minuten in het braadvocht van de kip.
- Breng op smaak met peper en oregano.
- Schenk de groentebouillon erbij en laat circa 5 minuten sudderen.
- Schep de groente, kip en pasta door elkaar.
Sorry, the comment form is closed at this time.