16 dec Zoete aardappelfrites met dipsaus
Hoofdgerecht
Porties: 4 personen
Ingrediënten
Voor de dipsaus
- 7 eetlepels magere yoghurt
- 2 à 3 theelepels mierikswortel
- 3 eetlepels olijfolie
- peper
Instructies
- Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius.
- Borstel de aardappelen schoon en snijd deze in fritesvorm. De aardappel schillen is niet nodig.
- Meng de paprikapoeder met de olijfolie en haal hier de frites door.
- Leg bakpapier op een bakplaat en leg hier de frites op.
- Plaats in de oven voor ongeveer 20 à 30 minuten. Draai ze af en toe om. De frites zijn klaar wanneer ze knapperig en bruin zijn.
- Voor de dipsaus worden alle ingrediënten in een kom gemengd. Maak op smaak met peper.
- Serveer de frites samen met de dipsaus op tafel.
Sorry, the comment form is closed at this time.