17 dec Havermoutpap met abrikozen en agavenectar
Porties: 1 persoon
Ingrediënten
- havermoutvlokken
- 250 ml magere melk
- 100 ml sinaasappelsap vers geperst
- 4 stuks gedroogde abrikozen in stukjes gesneden
- 1 eetlepel agavenectar of honing
Instructies
- Giet de sinaasappelsap in een pan en breng het aan de kook.
- Voeg de stukjes abrikozen toe en laat ze wellen in de sinaasappelsap.
- Giet de magere melk in een andere pan, breng aan de kook en voeg de havermout (portie havermout en kookduur zoals aangegeven op de doos) en de agavenectar toe.
- Breng opnieuw aan de kook en roer ondertussen goed. Laat de pap goed dik worden.
- Haal de abrikozen uit het sinaasappelsap en voeg ze toe aan de havermoutpap.
- De havermoutpap laten afkoelen alvorens op te dienen.
Sorry, the comment form is closed at this time.