18 dec Visburgers met kerrie
Posted at 15:57h
in Fodmap recepten, Glutenvrije recepten, Hoofdgerechten, Lactosevrije recepten
0 Comments
Hoofdgerecht
Porties: 4 personen
Deze visburgers zijn heerlijk met gebakken aardappelen of cassave en een lekkere groene salade of wat FODMAP arme gekookte groenten.
Ingrediënten
- 500 g witte visfilet
- 2 el bieslook, fijngehakt
- 2 el kerriepoeder
- 3 el citroensap
- zout en peper
- 3 el olijfolie
Instructies
- Maal de visfilet in de keukenmachine samen met de rest van de ingrediënten (behalve de olijfolie en met zout en peper naar smaak) fijn tot een mooi visgehakt. Vorm 4 grote burgers van het gehakt.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de visburgers op middelhoog vuur in ca. 10 tot 15 minuten gaar en goudbruin aan beide kanten.
Sorry, the comment form is closed at this time.