Noedels met zalmspiesen en wokgroente

Hoofdgerecht

Porties: 2 personen

zalmspiesen

Ingrediënten

  • 60 gram noedels, onbereid
  • 2 zalmmoten
  • 4 spiesen
  • ½ paprika
  • ~ 1/3 courgette
  • 2 sjalotjes
  • 400 gram wokgroente

 

Instructies

  •  Snijd iedere zalmmoot in 6 stukken.
  • Schil de sjalotten en halveer ze. Maak de paprika schoon en snijd deze in stukken. Was de courgette en snijd in schijven.
  • Steek de zalmstukjes met de sjalotten, paprika en courgette afwisselen op de spiesen.
  • Bak de zalmspiesen in een pan met een scheutje olie of laat ze gaar worden in een ovenschaal in de oven (ongeveer 15 minuten op 180 graden Celsius).
  • Kook intussen de noedels volgens de bereidingswijze op verpakking en bereid de wokgroente in een wokpan.
  • Serveer de noedels, met daarover de wokgroente en bovenop de zalmspiesen op een bord.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.