23 dec Mie met runderreepjes in zwarte bonensaus
Hoofdgerecht
Porties: 2 personen
Ingrediënten
- 120 gram mie
- 1 (rode) ui
- 250 gram broccoli
- 100 gram peultjes
- 75 gram taugé
- 150 gram runderreepjes
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 zakje zwarte bonensaus
Instructies
- Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Maak de groente schoon. Snipper de ui in snippers, de broccoli in roosjes en halveer de peultjes.
- Verhit de olie in een wok- of braadpan en bak hierin de runderreepjes aan alle kanten bruin.
- Neem vervolgens het vlees uit de pan, en fruit de ui. Voeg de broccoli en de peultjes toe met een scheutje water en zwarte bonensaus. Laat de groente in een paar minuten gaar worden.
- Meng er de uitgelekte mie en de taugé door en warm het geheel goed door. Schep tot slot de runderreepjes er nog doorheen.
Sorry, the comment form is closed at this time.