22 jun Visstoofpot
Hoofdgerecht
Porties: 4 personen
25 minuten bereidingstijd
Ingrediënten
- 500 gram kabeljauw
- Olijfolie
- 1 fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 eetlepels Italiaanse kruiden (zie recept onder het kopje ‘dressings’)
- 2 aubergines
- 1 courgette
- 2 paprika’s
- 400 ml tomatenpassata (gezeefde tomaten)
- 1 blik reuzenbonen (uitlekgewicht 255 gram)
- Peper
Instructies
- Verhit olijfolie in een pan met een dikke bodem en voeg de uit en knoflook, samen met de Italiaanse kruiden toe.
- Snijd de aubergines in blokjes, voeg deze toe en bak ze kort.
- Snijd ondertussen de courgette en paprika’s en bak deze ook mee.
- Voeg de tomatenpassata en kabeljauw in blokjes toe. Voeg tot slot de reuzenbonen toe en laat dit nog ongeveer 10 minuten sudderen, tot de kabeljauw gaar is.
- Breng verder op smaak met peper.
Bron: Eet als een expert, I’m a foodie (2016)
Sorry, the comment form is closed at this time.