Visstoofpot

Hoofdgerecht

Porties: 4 personen

25 minuten bereidingstijd

 

visstoofpotje

Ingrediënten

  • 500 gram kabeljauw
  • Olijfolie
  • 1 fijngesneden ui
  • 2 teentjes fijngesneden knoflook
  • 2 eetlepels Italiaanse kruiden (zie recept onder het kopje ‘dressings’)
  • 2 aubergines
  • 1 courgette
  • 2 paprika’s
  • 400 ml tomatenpassata (gezeefde tomaten)
  • 1 blik reuzenbonen (uitlekgewicht 255 gram)
  • Peper

 

Instructies

  • Verhit olijfolie in een pan met een dikke bodem en voeg de uit en knoflook, samen met de Italiaanse kruiden toe.
  • Snijd de aubergines in blokjes, voeg deze toe en bak ze kort.
  • Snijd ondertussen de courgette en paprika’s en bak deze ook mee.
  • Voeg de tomatenpassata en kabeljauw in blokjes toe. Voeg tot slot de reuzenbonen toe en laat dit nog ongeveer 10 minuten sudderen, tot de kabeljauw gaar is.
  • Breng verder op smaak met peper.

 

Bron: Eet als een expert, I’m a foodie (2016)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.