DRESSINGS

Dressing   Ingrediënten ½ eetlepel honing 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel wittewijnazijn 4 eetlepels extra vierge olijfolie Peper   Instructies Meng de honing met de mosterd, wittewijnazijn, olijfolie en de peper. Deze dressing is ongeveer een week houdbaar in de koelkast.   Bron: Eet als een expert, I’m a...

Dressing   Ingrediënten 1 avocado 2 eetlepels extra vierge olijfolie Sap van 1 citroen 1 teentje knoflook Peper   Instructies Pureer de avocado met 2 eetlepels olijfolie, sap van 1 citroen, geperste knoflook en een mespunt peper. Deze dressing is ongeveer twee dagen houdbaar in de koelkast,...

Tofu marineren Breng de tofu lekker op smaak door te marineren. Gebruik tofu in de avondmaaltijd, of gemarineerd in een salade. Onderstaande marinade is ook te gebruiken als woksaus bij een groenten- en rijstgerecht.   Instructies Pers 2 teentjes knoflook en roer deze met 1 eetlepel...

Dressing     Ingrediënten 80 ml extra vierge olijfolie 25 gram verse basilicum 40 gram pijnboompitten 1 teentje knoflook Mespuntje peper 2 eetlepels balsamico- of wittewijnazijn   Instructies Begin met het maken van de pesto Pureer de extra vierge olijfolie met de verse basilicum, pijnboompitten, teentje knoflook en...

Dressing   Ingrediënten 6 eetlepels extra vierge olijfolie 2 eetlepels wittewijnazijn 1 theelepel mosterd 1 theelepel honing Mespuntje peper   Instructies Meng de ingrediënten door elkaar Deze dressing is zeker een week houdbaar in de koelkast   Bron: Eet als een expert, I’m a foodie (2016) ...

Dressing   Ingrediënten 3 eetlepels magere of sojayoghurt 1 ½ eetlepel mayonaise 1 ½ eetlepel wittewijnazijn 1 ½ eetlepel fijngesneden peterselie Mespuntje peper   Instructies Meng de ingrediënten door elkaar Deze dressing is ongeveer drie dagen houdbaar in de koelkast   Bron: Eet als een expert, I’m a foodie...

Kruidenmixen   Ingrediënten ½ eetlepel chilipoeder 1 theelepel djinten (komijnpoeder) 1 theelepel paprikapoeder (mild of pittig naar smaak) 1 theelepel gedroogde oregano 1 theelepel gedroogde koriander   Bron: Eet als een expert, I’m a foodie (2016) ...

Kruidenmixen   Ingrediënten 1 eetlepel gedroogde peterselie 1 eetlepel gedroogde basilicum 1 eetlepel gedroogde oregano ½ theelepel gedroogde rozemarijn ½ theelepel gedroogde tijm   Bron: Eet als een expert, I’m a foodie (2016) ...

Kruidenmixen   Ingrediënten 1 eetlepel djinten (komijnpoeder) 2 theelepels kerrie 1 theelepel ketoembar (korianderpoeder) 1 theelepel djahe (gemberpoeder) 1 theelepel koenjit (kurkuma)   Bron: Eet als een expert, I’m a foodie (2016) ...

Kruidenmixen   Ingrediënten 1 eetlepel gedroogde koriander 2 theelepels komijn 1 theelepel nootmuskaat 1 theelepel kardamom ½ theelepel chilipoeder ½ theelepel kaneel   Bron: Eet als een expert, I’m a foodie (2016) ...